İsa Yusuf Alptekin İlkokulu


Vizyon: Daha modern fiziki şartlar içerisinde, öğrencilerin öğrenmesine ve eğitilmesine her türlü fırsatın verildiği, herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalıştığı, bilgiye ulaşan, ulaştığı bilgiyi paylaşan öğrenciler yetiştirmek, mezunlarının hepsi bir ortaöğretime devam ederek mezun olan, yüksek öğrenimini tamamlayıp hayata atılan kendine, çevresine ve topluma faydalı olan bireyler yetiştirmek ve herkesin çocuğunun eğitimi için tercih ettiği bir kurum haline gelmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, teknolojik gelişmelere uyum sağlayacak şekilde ruh ve beden sağlığı açısından kendisine güvenen bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar: 0

Saatler: 1.Kademe Ders Başlama Saati: 08.00 Ders Bitiş Saati : 13.35 2.Kademe Ders Başlama Saati: 13.50 Ders Bitiş Saati : 18.40
Isınma: Merkezi
Bağlantı: Yok
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0216 493 52 21

Belgegeçer - (216) 493 5899

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://isayusufalptekin.meb.k12.tr

Adres - Orhangazi Mahallesi Özen Sokak No 41 Pendik/ İstanbul

Öğretmen :49
Öğrenci :1013
Derslik :32
Konferans Salonu :1
Çok Amaçlı Salon :1
Spor Salonu :1
Kimya Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1840
Öğretim Şekli :İkili Öğretim

Yerleşim Yeri - Esenyalı; İstanbul´un Pendik ilçesine bağlı bir semttir. Orhangazi, Fatih, Ahmet Yesevi ve Esenyalı mahallelerini kapsar. Tuzla (Aydıntepe Mahallesi)´ya sınırı vardır. Ayrıca bu sınırda Tuzla Tersanesi´nin bir bölümü yer almaktadır. Şu anda İski´nin depo olarak kullandığı bir tepe de bu semtte yer almaktadır.

Adres - Orhangazi Mahallesi Özen Sokak No 41 Pendik/ İstanbul

Ulaşım Kartal´dan 133 numaralı Kartal - Güzelyalı İETT hattı ile 133 AK Kartal - Akfırat özel halk otobüslerine binerek Cumhuriyet Caddesi Divan Yolu Durağı (Mavi Boncuk Market)´nda inip karşısındaki sokağın sonuna kadar 200 m yürümeniz gerekir. Pendik´ten minibüsle gelmek isteyenler Pendik - Esenyalı Minibüsüne binip Cumhuriyet Caddesi eski pazarbaşında (Demircanlar Market) inmeli ve yukarı doğru yürüyerek Mavi Boncuk Market´in karşısındaki sokağın sonuna kadar 200 metre yürümelidir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezine Uzaklık: 8,6 km İl Merkezine Uzaklık : 45 km