eTwinning Projesini Bitiriyoruz, Kapanış Webinarı...

eTwinning Projesini Bitiriyoruz, Kapanış Webinarı...

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Lokman AYDINLI, eTwinning projesi (DigiKids)'te 4 aylık verimli çalışmanın sonuna geldiklerini, proje ortakları ve öğrencileriyle yapmış oldukları Kapanış Webinar'ı ile duyurdu.

22.05.2021 447

 4 ay süren proje süresince farklı Web 2.0 araçlarını kullanarak etkinlik yapan öğrenciler, İngilizce'yi dijital dünya ile birleştirerek keyifle öğrenebildiklerini, Pandemi sürecini etkin hale getirebildiklerini, İngilizce seviyelerinin artışına projenin olumlu katkılarının olduğunu belirtti. Velilerden de olumlu geri bildirim aldıklarını ifade eden Lokman AYDINLI, projenin katılımcı çocuklardaki olumlu etkilerini ders esnasında da gözlemleyebildiğini; projede görev alan çocukların akranlarına oranla İngilizce seviyelerinin arttığını ifade etti. Öğrenciler, DigiKids projesinin bitmesine üzüldüklerini; ama farklı ülkelerden pek çok arkadaşla tanıştıklarını, yeni insanlar tanımanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Webinar sonunda, katılımcı öğrencilere emekleri için teşekkür edilip sertifika verildi.

Okul Müdürümüz Ömer TAŞÇI'ya , Müdür  Yardımcılarımıza ve İngilizce Öğretmenimiz Lokman AYDINLI'ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

 

22-05-2021