eTwinning proje ortakları ile 23 Nisan kutlaması yaptık.

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Lokman AYDINLI, yürüttüğü eTwinning projesinde (DigiKids) proje ortakları ile 23 Nisan'ı kutladı.

22.05.2021 513

16 Öğretmen ve 90'a yakın öğrenciyle birlikte Zoom bağlantısı ile gerçekleştirilen kutlamaya Romanya, Macaristan, İspanya, Bulgaristan, Bask Özerk Bölgesi'nden öğrenciler de katıldı. Katılımcı ülkelerin müzikleri ve gösterileriyle güzelleşen kutlamada Ulu Önder Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği bugünün anlamı ve öneminden bahsedildi. Öğrencilerin, akranları diğer ülkelerden  arkadaşlarıyla kaynaşmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Lokman AYDINLI, toplantı sonrasında öğrencilerinden olumlu ve güzel dönütler aldığını ifade etti.  Okul Müdürümüz Ömer TAŞÇI'ya , Müdür  Yardımcılarımıza ve İngilizce Öğretmenimiz Lokman AYDINLI'ya katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

22-05-2021